• Bioderma Hydrabio Serum

  25.08.2013 г.413 преглеждания


  P8160239

  P8160239

  Здравейте,прекрасни.
  Покрай мицеларната вода на Биодерма, станах голяма фенка и на още няколко продукта.

  Тези който следят фейсбук страницата ми и по-точно албума ” Какво да очаквате в блога”, са забелязали снимките на продукти на Биодерма.
  Много съм доволна от тях и има защо,където и да отворя чета само положителни мнения за техни продукти, което може само да ме радва.

  През летните сезони, повечето от нас обичат да хващат тен, но слънцето не влияе особено добре на кожата ни. Той я изсушава,дехидратира, плюс допълнителния стрес, и всичко това не влияе добре на кожата.
  Този серум е предназначен за чувствителна и силно дехидратирана кожа.

  Hydrabio Serum е първият хидратиращ концентрат с AQUAGENIUM. Това е нова иновация на Биодерма, тозипантенован биологичен комплекс стимулира клетъчните сили на кожата, пренасочвайки ги към създаването в дълбочина и задържането на повърхността влага, която е съществена за да изглежда кожата ни свежа и отпочинала. Когато кожата интензивно се хидратира,тя възстановява комфорта,гъвкавостта и блясъка си.

   

  Попива бързо,което го прави идеалната основа за грим.

  Препоръчително е серума да се използва сутрин и/или вечер по лицето и шията, като предварително сме почистили кожата си( с мицеларна вода отното на Биодерма). Серума може да се използва самостоятелно или преди нанасяне на крем.

  Общо взето това е моето мнение за серума, много съм доволна и го препоръчвам с две ръце. Вие използвали ли сте го ? Какви мнения имате ?

 • 25.08.2013 г.413 преглеждания


нов коментар